Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Arbeidsvoorwaarden

Wanneer je bij Cardea komt werken, val je onder de CAO Jeugdzorg. Deze CAO vind je op de website van Jeugdzorg werkt. Hier alvast een paar highlights.

Verlof

Bij een werkweek van gemiddeld 36 uur per week, heb je recht op jaarlijks 144 wettelijke verlofuren en 56 uur extra verlof.

Die extra (bovenwettelijke verlofuren) kun je gebruiken om vakantie op te nemen. Maar je kunt ze ook laten uitbetalen of inbrengen in een verlofspaarregeling.

Medewerkers van Cardea ontvangen 8% vakantietoeslag, die in de maand mei wordt uitbetaald.

Verlof sparen

We bieden een mogelijk om mee te doen aan de verlofspaarregeling. Je kunt een deel van je bovenwettelijk verlof reserveren voor verlofsparen.

Samen met je manager en HR overleg je waar je dit ‘spaarpotje’ voor wilt gebruiken.

Eén van de mogelijkheden is eerder stoppen met werken.

Eindejaarsuitkering

Je ontvangt ieder jaar in december een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Reiskostenvergoeding en dienstreizen

Reiskosten zijn de kosten die je maakt als je van je huisadres naar je standplaats reist en weer terug. De vergoeding hiervoor is € 0,19 per kilometer.

Dienstreizen zijn de reizen die je maakt van je standplaats naar een client of andere werklocatie. De vergoeding voor dienstreizen is € 0,39 per kilometer.

Korting

Bij Cardea zijn we gek op korting. We bieden daarom korting op je zorgverzekering en korting op een fitnessabonnement.

Opleiding

Cardea biedt volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij geloven in ieder talent van jong tot oud. Zo hebben wij o.a. een eigen erkende en geaccrediteerde opleidingstak. Wat je ook doet bij Cardea, wij geven je de vrijheid en ruimte om te ontdekken waar je krachten en interesses liggen. Lees meer over de ontwikkelmogelijkheden.

Fietsregeling

Iedereen die in dienst is bij Cardea, komt in aanmerking voor de fietsregeling. De fietsregeling geldt voor alle type fietsen: van stadsfiets tot e-bike of van bakfiets tot racefiets of speed-pedelec. Naast vitaliteit en duurzaamheid, biedt het fietsenplan ook fiscaal voordeel.