Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Solliciteren

In vijf stappen naar je nieuwe baan

Heb je een passende vacature gevonden en online gesolliciteerd? Je ontvangt binnen 2 à 3 werkdagen een reactie van ons. Wanneer we elkaar gesproken hebben en er is een match, dan plannen we een eerste gesprek in.

1. Kennismaken

In het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. Jij met ons als organisatie, de functie en de bedrijfscultuur. En wij met jou als persoon, je motivatie en jouw kennis en ervaring. We willen graag weten wat je ambities zijn en wat je nog graag zou willen leren. Natuurlijk is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen. Dit eerste gesprek heb je meestal met een Teammanager van Cardea en een HR-adviseur. Aan het eind van dit gesprek maken we duidelijke afspraken over de vervolgstappen.

2. Vervolggesprek

Na het eerste gesprek hebben we allemaal nagedacht en nemen we vanuit Cardea contact met je op. We zijn natuurlijk benieuwd hoe je het gesprek hebt ervaren. Als wij beiden enthousiast zijn, nodigen we je uit voor een vervolggesprek. Onze belangstelling gaat verder dan een eerste indruk. We zijn oprecht nieuwsgierig naar jouw drijfveren en jouw talenten en maken hier graag gebruik van. Het tweede gesprek heb je meestal met de Gedragswetenschapper van het team en je toekomstige teamleden. Ook stemmen we daarna weer opnieuw met je af hoe het proces vervolg gaat krijgen.

3. We zijn een match

Aan de hand van de gesprekken heb je kunnen nadenken over ons, de functie en het team en heb je de balans opgemaakt. Ook wij hebben een beeld gekregen of je past bij Cardea en of jij op dit moment de geschikte kandidaat bent voor de functie. Zien we beiden een match? Dan plannen we direct het arbeidsvoorwaardengesprek. Hierin krijg je uitleg over de arbeidsovereenkomst, CAO Jeugdzorg, pensioen, onze regelingen. Wij hopen na dit gesprek te kunnen zeggen: 'Welkom bij Cardea'!

4. Dubbelcheck

Om er zeker van te zijn dat onze indruk van jou klopt, en we met jou een integere collega in huis halen, voeren we vooraf een screening uit. Een Verklaring omtrent Gedrag (VOG), integriteitsverklaring van je referenten en een check van je originele diploma’s maken hier onderdeel van uit.

5. Yes!

De handtekeningen zijn gezet, de arbeidsovereenkomst is rond. Je brengt nog een bezoekje aan de afdeling ICT waar je je laptop en telefoon ontvangt. Welkom bij Cardea!