Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Onboarden

Bij Cardea willen we dat jij je welkom voelt. En dat je je snel thuis voelt op je werkplek. Hier nemen wij dan ook de tijd voor. Als je laptop, telefoon en inloggegevens zijn geregeld, kan jouw expeditie beginnen.

Introductiegesprek

Voordat je formeel start krijg je informatie over Cardea die nodig is voor een vliegende start. Een collega van HR vertelt je over onze organisatie, de afdelingen, locaties en teams en de dienstverlening. Ook delen we praktische informatie, zoals het aanvragen van je verlof of hoe je iets kunt declareren.

Welkom en inwerken

Op jouw eerste werkdag heten je nieuwe teamgenoten je van harte welkom. Na de kennismaking ga je samen aan de slag om je nieuwe functie zo snel en goed mogelijk eigen te maken. In ieder geval weet je aan het eind van de dag waar het koffieapparaat staat!

Elkaar leren kennen

Wij zijn nieuwsgierig naar jou als nieuw talent. We laten je dan ook graag kennismaken met je nieuwe collega’s op de verschillende locaties. Ook vragen wij je om kort iets over jezelf te vertellen door een paar vragen te beantwoorden. Deze plaatsen we met een mooie foto van jou op ons intranet (SICA). Zo weet iedereen op de bijeenkomsten en jaarlijkse personeelsfeesten van Cardea wie jij bent.

Introductiedag

Twee tot drie keer per jaar organiseren we voor alle nieuwe medewerkers een introductiedag. Deze dag start om 9.00 uur en wordt afgesloten met een lekkere lunch. Onze Bestuurder Ria van der Plas neemt je dan mee in de producten, diensten en ontwikkelingen. Ook bezoek je een aantal van onze locaties. Zo krijg een goed beeld van de organisatie én je collega's.

30 dagengesprek

Na een maand komt het eind van je “wittebroodsweken” in zicht. Ben jij nog steeds verliefd op je nieuwe organisatie, je nieuwe team en nieuwe functie? Wij willen graag weten hoe het met je gaat en of jouw verwachtingen kloppen met de praktijk. Daarom nodigt HR je na een maand uit voor het 30-dagen gesprek.

Veel werkplezier!