Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ontwikkel jezelf

Bij Cardea leer je van en met elkaar. Je krijgt veel inhoudelijke- en persoonlijke ondersteuning en je wordt gestimuleerd om jezelf te blijven ontwikkelen. Door bijvoorbeeld scholing, maar ook door de kans te krijgen om met diverse doelgroepen en aanbod te werken. We kijken daarbij altijd naar wat het beste bij jou past. Heb jij een goed idee? Graag! We hebben vertrouwen in jouw kunde en je krijgt de ruimte om te doen wat nodig is en wat écht werkt.

Jouw pad

Jij bewandelt jouw eigen carrièrepad binnen Cardea. Of je nu jeugdzorgwerker bent, gedragswetenschapper of een management- of staffunctie hebt. Of je nu wilt verbreden of verdiepen. Wij geloven in ieder talent van jong tot oud.

Jouw ontwikkeling

Samen kijken we naar jouw ambities en ontwikkelmogelijkheden. Ook dragen we zorg voor bijvoorbeeld je SKJ-registratie en investeren we om deze registratie op orde te houden. Heb je nog geen SKJ-registratie? Dan kan je werken onder supervisie en bieden we een intern praktijkprogramma of een EVC traject aan. Na het succesvol afronden van dit traject volgt de formele SKJ-registratie in het kwaliteitsregister. Ook voor gedragswetenschappers hebben we een specifiek opleidingsbeleid. Dit biedt opties voor onder andere je OG/GZ (her)registratie en voor het naar eigen inzicht bijhouden van relevante vakkennis.

Interne opleidingen

We zijn trots op onze eigen erkende en geaccrediteerde opleidingstak. Alle modules worden intern gegeven en je ontmoet collega’s vanuit de verschillende organisatieonderdelen. Leuk en leerzaam!

Meer weten?

Wil je meer weten of even overleggen? Wij denken graag met je mee! Bel ons gerust via 071 200 65 66 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met je op.

(Optioneel)
(Optioneel)